2017. október 9. 17 óra "Virágoskert a tányérban" előadás és kóstoló, Edelény, Könyvtár

2017. november 11. 14-18 óra Ételfotó és food styling workshop, Budai Alkotóműhely

2017. november 15. 18 óra "Virágoskert a tányérban" könyvbemutató előadás és kóstoló, Biatorbágy, könyvtár

2017. december 2-3-4 FLORA Virágkiállítás, Kecel - színpadi főzőbemutató és virágkóstoló mindhárom napon

ÉTELFOTÓS TANFOLYAM, ahol életre kel az étel

Amit kínálunk: Egy kellemes és hasznos délutánt, ahol olyan műhelytitkokat lehet ellesni első kézből, amelyek alkalmazásával szebb és ízletesebb fotókat tudunk majd készíteni, akár egy blogra, egy étlaphoz, vagy éppen csak úgy. „Ételszépítés” – ami a hétköznapokon is szükséges az igényes látványhoz. Az négyórás program keretében mindenki a saját fotós eszközével (fényképezőgép, okostelefon) dolgozik.

 

Legyen ehető virágoskerted! Ehető virágok magjai, limitált mennyiségben, a szezon előtt nagy kedvezménnyel! Nézzen körül a webáruházban, gondoskodjon mielőbb a jövő év virágterméséről!

Miért kell minél több virág?

Ajándékba is, akár extra ajándékcsomagban!

„… ekkor arra gondoltam, hogy neked, aki most húsz egynéhány mérföldnyire tőlem a hintódban ülsz, elől a fullajtároddal és az előlovasoddal, hátul az inasoddal, nincs részed gyönyörűbb látványban, mint amilyen az én szemem elé tárul, s ha van, bizonyos, hogy nem élvezed oly elmerüléssel és elragadtatással, mint én…”

Alphonse Karr német író, francia névvel, aki közvetlen hangú, csevegés-szerű levelekkel mutatja be Utazás a kertem körül című művében a kertjének apró, pici csodáit.

Sok-sok kísérlet, rengeteg munka és kóstolás után 2017 tavaszára megérkeztek a Noszlopi termékek új családtagjai!

A Százszorszép finomságok, A SZENVEDÉLYEK ÍZEI gyümölcsökkel, ehető virágokkal és finom füvekkel gazdagítva, Halmos Monika receptjei szerint készítve.

A hazai kertek, rétek friss gyümölcsei és zöldségei valamint a boldog füveskert virágos fűszerei keltek egybe eme különleges ínyencségekben. Kóstolják meg a varázslatot: minden napszakban, minden évszakban az ízek nem ismert összhangját! Az üvegben őrzött szenvedély serkenti az életerőt, erősít, tisztít, élénkít. A finom, eddig nem ismert lágy ízek ötvözete különös hangulatba tud keríteni: reggelire, vagy ebédre egy jó pecsenye mellé, desszertben, vagy akár csak úgy, önmagában, kikanalazva.

Glutén, laktóz, tejfehérje érzékeny vagy? Megszabadulnál pár kilótól, esetleg életmódot váltanál? Nem tudod, mit és hol vásárolj, hogyan készítsd el ételeid? A Mindenmentes Főzősuli segít eligazodni úgy, hogy az étkezés és a sütés-főzés mostantól a nap legnagyobb örömforrása is legyen!

Kezdődnek a virágos főzőkurzusok ia Mindenmentes Főzősuliban: glutén- és laktózmentesen, természetesen! Ha nem tudod, hogyan süsd-főzd meg a kert virágait, hogyan készíts levendulás kekszet, kandírozott virágokat, vadvirágszörpöt, most belekóstolhatsz a virágkonyha ezer rejtelmébe!

Legújabb virágos kurzusokról bővebb info ITT.

ÍZEK, ILLATOK, FÉNYEK

című fotókiállításunk 2017 április 7-én 18 nyílt

az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban.

„… Az igazi ételremekek nem csak az illatukkal, ízükkel nyűgözik le az embert, hanem látványukkal is hatnak. Az ételfotózás a fényképezésnek egy külön szakága, trükkök, mesterfogások sokasága kell hozzá, hogy egy tányér leves, pörkölt, sült vagy sütemény ellenállhatatlanná tegye magát például egy szakácskönyv lapjain vagy az interneten. Az étkeket természetesen ugyanúgy föl kell készíteni a fényképezésre, mint a modelleket.

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német
 Provence-i rózsa

Akiket ajánlunk

 

Lifetv logo
 
 Mindenmentes
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére